Startpagina Introductie Bevoegdheden Beschikbaarheid Contact

Jeroen Miggels

logo Marine Service

Korte introductie
Als maritiem allrounder ben ik werkzaam voor diverse opdrachtgevers in de maritieme sector.

Ik heb een gevarieerd CV en dat heeft mij een brede kennis opgeleverd, met zwaartepunten in de elektrotechniek, mechanische techniek en het transport over weg en water.

Opgegroeid in Giethoorn, was varen altijd al een onderdeel van mijn leven. Sinds ik in 2005 voor mezelf ging werken en regelmatig technische klussen deed aan boord van jachten en kleine binnenvaartschepen, heeft de liefde voor schepen zich verdiept.
Dat heeft ertoe geleid dat ik in 2008 op zee ben gaan varen en sindsdien heb ik mijn roeping gevonden. Via de rang van matroos officier geworden en zodoende "eentje van voor de mast".

Photo
Motivatie
Omdat ik naast het werk nog steeds gevraagd werd voor klussen ben ik in 2013 opnieuw voor mezelf begonnen, omdat het teveel werd om er los bij te doen. Bovendien biedt het ondernemerschap tal van voordelen.

Nu wordt ik door diverse opdrachtgevers ingehuurd voornamelijk in de functie van maritiem officier, werktuigkundige of elektrotechnicus. Ik ben niet op zoek naar een vaste aanstelling, maar een vaste zakelijke relatie kan natuurlijk geen kwaad.

De diensten die ik aanbied variëren van aflossing aan boord van schepen in de functie van stuurman, marof of werktuigkundige, tot onderhoud, reparatie en/of diensten als technisch superintendent.